17 Haziran 2020 Çarşamba 21:20
Ağrı'da Haber Ekibinden Vali Süleyman Elban'a Veda Ziyareti

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın Adana Valisi olarak atanmasının ardından, Ağrı'da Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Yüksel Aslan , Haber Müdürü Murat Aslan ve Şehit Uzman Çavuş Tuncer Doğan İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Abdullah Aslan'da Vali Elban'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Süleyman Elban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ağrıyı çok sevdiğini insanlarının sıcak kanlı olduğunu ve misafir perver olduğunu söyleyerek elimizden geldiğince şehrimiz için güzel iler ve projeler yapamaya çalıştık dedi.

Kendisini ziyarete gelen ve KODLAĞRI projesinde 8. sınıfta başarılı bir öğrenci olan Abdullah Aslan'a da başarı temennisinde bulunarak senden güzel projeler bekliyorum dedi.

Vali ELBAN, konuşmasında koronavirüs nedeniyle Esnaf ve halkımızı ziyaret edemedik, sizin aracılığınızla tüm Ağrı Halkına selam ediyorum haklarını hela etsinler dedi.

Ağrı'da Haber imtiyaz sahibi Yüksel Aslan'da, Valimiz Süleyman Elban'ın sıcak karşılaması ve hoş sohbetiyle bizleri onurlandırdı. ilimiz için yaptığı güzel projeler ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yeri olan Adana Valiliğinde başarılı çalışmalara imza atması diliyoruz dedi.

Ziyaret hatırsa fotoğrafı ile son buldu.

Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın yarın (18.06.2020) perşembe günü saat 11'00 da Hükümet konağı önünde düzenlenecek vedalaşma programının ardından ilimizden ayrılacağı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.