28 Ekim 2020 Çarşamba 15:38
Ağrı'da Hava sıcaklığı Sıfırın Altına Düştü

Doğu'da hava sıcaklıkları sıfırın altına düştü

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 3 dereceyle Kars ve Ardahan, Ağrı'da ise -1 derece olarak kaydedildi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği belirtildi.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı, sıfırın altında 3 dereceyle Kars ve Ardahan illerinde kaydedildi.

Yapılan ölçümlere göre, gece diğer il merkezlerindeki en düşük hava sıcaklığı ise Ağrı'da sıfırın altında 1, Erzurum'da 1, Iğdır ve Erzincan'da 5, Tunceli'de 6 derece olarak ölçüldü. Gün içinde en yüksek sıcaklıkların da Tunceli'de 26, Iğdır ve Erzincan'da 23, Ağrı ve Kars'ta 20, Erzurum'da 19 ve Ardahan'da 18 derece olması bekleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.