05 Ekim 2020 Pazartesi 22:20
Ağrı'da Hayatını Kaybeden Uzman Çavuşun Naaşı Memleketine Gönderildi

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi kırsalında gerçekleştirilen 'Yıldırım-3 Operasyonu'nda, PKK'liler ile çıkan çatışmada hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Yırtıcı'nın cenazesi Hatay'a gönderildi.

İlçe kırsalında 3 PKK'linin öldürüldüğü operasyonda, yaralanan ve kaldırıldığı Doç Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybeden Hüseyin Yırtıcı (24) için Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanı'nda tören düzenlendi.

Yapılan törenin ardından Yırtıcı'nın cenazesi, askeri uçakla memleketi Hatay'a gönderildi. Düzenlenen törene Ağrı Valisi Osman Varol, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.