19 Haziran 2022 Pazar 09:41
Ağrı'da Her Ev Bir Kütüphane Projesi

Şenlendirme Projesi kapsamında yapılan çalışma ile Ağrı'daki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kitaplık hediye edildi. Kızılay Gönüllerinin evin içine kadar taşıdığı kitaplıklar çocuklarda büyük bir mutluluğa sebep oldu.

Kızılay Ağrı şube Başkanı Orhan Tatlı yaptığı açıklamada, "Şenlendirme projesi kapsamında yazdığımız projemiz genel merkezimiz tarafından kabul edildi ve bizlerde ilimizde bulunan 100 tane öğrenciye kitaplıkları hediye ettik. Öğrencilerin kendi odalarında ders çalışma ortamının oluşması ve kitap okuma oranının artırılması için başlattığımız projemiz çok güzel neticeler veriyor. Öğrenciler çok mutlu oldular. Odalarının ve kitaplarının derli toplu olmasını da sağladı" dedi.

Öğrenciler, Kızılay Gönüllüleri ile birlikte kitaplarını kitaplıklarına tek tek dizdiler. Mutluluk ve heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler Kızılay'a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.