07 Aralık 2020 Pazartesi 20:37

Ağrı'da Hırsızlık Operasyonu! 21 Kişi Tutuklandı

Ağrı'da son günlerde 17 ev, kurum ve işyerinde hırsızlık yapanlara yönelik Ağrı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda, hırsızlar çaldıkları malzemelerle kıskıvrak yakalandılar.

Konu hakkında Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Leylekpınar, Gazi, Yavuz, Aşağı Küpkıran, Alpaslan, Abide mahallelerinde meydana gelen 6 ev, 8 işyeri ve kurum ile 3 otoparkta hırsızlık vakalarının yaşandığı belirtildi.

Bilgilendirmede, yaşanan hırsızlık vakalarının aydınlatılması için Hırsızlık Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, M.A, M.Y, M.Ö, E.Y, A.Y, E.U, B.A, Ş.T, E.E.P, F.Ö, R.A, A.Y.B, İ.Ç, İ.B, İ.Y, K.K, D.K, Ö.D, M.K, A.T, K.D isimli şahıslar, olayın meydana geldiği yer ve şüphelilerin kaçabilecekleri güzergâhlarda yapılan kamera araştırması ve incelenmesi neticesinde tespit edilerek yakalandıkları belirtildi.

Gerçekleştirilen incelemelerde hırsızların çaldıkları malzemelerden 3 adet sıfır 105 ekran televizyon, 6 hilti, 5 matkap, 6 adet bisiklet, 17 torba kömür, 3 adet dört tekerlekli el arabası, bir adet tablet, 60 gram toz esrar ve çok sayıda malzeme ele geçirilerek sahiplerine teslim edildiği öğrenildi.

Gözaltına alınan 21 şüphelinin ise çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bilgisine ulaşıldı.

Not: Haberde kullanılan görseller arşivden temsili olarak kullanılmıştır.

Son Güncelleme: 08.12.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2020-12-07 21:03:03

Bu resim eski bir olaya ait resim