13 Nisan 2021 Salı 22:37
Ağrı'da Huzurevinde Kalan Hayırseverden Beş Bin Lira Bağış

Ağrı'da huzurevinde kalan hayırsever cami inşaatına 5 bin lira bağış yaptı

Ağrı'da, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan 90 yaşındaki İsmail Genç, Merkez Camisi inşaatına 5 bin liralık bağış yaptı.

Huzurevinde kalan Genç ve arkadaşı Lütfü İnan, kısa bir süre önce yıktırılan ve yeniden yapılması planlanan Merkez Camisi inşaatına yardım etmek istediklerini kurumun yetkililerine iletti.

Bunun üzerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Şafi Erim, hayırsever Genç ve İnan ile cami müezzini Yakup Aydın'ı ziyaret etti.

90 yaşındaki İsmail Genç, caminin inşaatında kullanılması için müezzin Aydın'a 5 bin lirayı teslim etti. Lütfü İnan ise köydeki traktörünü satarak caminin giriş kapısını yapacağının sözünü verdi.

Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha öncede Ulu Cami inşaatında 30 bin liralık yardım yaptığını söyledi.

Tek gayesinin Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu dile getiren Genç, "Yeni bir Merkez Camisi yaptırılacağını duyduk ve bende yardım etmek istedim. Allah rızası için cami inşaatına 5 bin liralık yardım yaptım. Elimden geldiğince yardımları sürdürmeye devam edeceğim." dedi.

Lütfü İnan ise yapılacak caminin kapısını yapacağını ve hayır sahibi olmak için bütün mal varlığını satmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Son Güncelleme: 13.04.2021 23:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.