06 Temmuz 2019 Cumartesi 09:42
Ağrı'da İçme Suyundan Zehirlenme

Ağrı Belediyesinden İçme Suyu Açıklaması

Ağrı’da içme suyundan iki kişinin zehirlendiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığı açıklandı.

Ağrı Belediyesinden, sosyal medyadaki paylaşımlarda 2 kişinin içme suyundan zehirlenerek öldüğü iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, bugün sosyal medyada Ağrı'da içme sularından tüketen 2 kişinin öldüğü yönündeki paylaşımlar üzerine harekete geçen ekiplerin öncelikle hastanelere giderek inceleme yaptığı aktarıldı.

Hastanelere içme suyu şikayetiyle kimsenin başvuruda bulunmadığının belirlendiği ifade edilen açıklamada, görevlilerce içme suyu arıtma tesisinden alınan numunelerin incelemesinde de herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmadığı kaydedildi.

Açıklamada, "Şebeke suyu ve arıtma tesisimiz belediyemiz kontrolü altında olup, bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesi önemle rica olunur." ifadesi kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Salih 2019-07-07 21:07:45

Bugun yegenim de su ictigi icin rahatsizlandi yalan degil ayrica rahatsizligin sebebi de bizal doktor icme suyu ndan kaynaklandigini belirti.

Avatar
Dürüst 2019-07-08 05:43:17

Aynen.2 haftadır yeğenim kardeşim ve babam baş ağrısı mide bulantısı ve titremeyle hastahaneye gitti iltihap diye gönderdiler bendede vardı gitmedim aynı şikayetle komşu gitti cuma günü içme suyu sanırım demişler bu memlekete en çok kötülüğü yapan yine bu memleketin popüler insanları.