09 Mayıs 2020 Cumartesi 00:14
Ağrı'da İHH Pasta ile Yetimleri Sevindirdi!

İslam İşbirliği Teşkilatınca Ramazan’ın 15’nci günü olarak belirlenen Dünya Yetimler Günü kapsamında etkinlik düzenleyen İHH, hayırseverlerin desteğiyle yaş pasta, çeşitli ikram ve hediyeler hazırlayarak farklı mahallelerdeki yetim çocuklara ulaştırdı.

IHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin, dünyadaki yaklaşık 140 milyon yetimin yarısına yakınının ilgiden uzak, sahipsiz bırakıldığını söyledi.

Önceki yıllarda Dünya Yetimler Günü kapsamında 15 ülkeden 15 bin yetimin Türkiye'ye getirildiğini belirten Engin, "Dernek olarak biz de her yıl iftar programları ve yetim giydirmeleri gibi etkinliklerle bugünü kutluyorduk.

Coronavirus salgını nedeniyle bu yıl toplu programlar yapmamız imkânsız oldu. Yetim çocuklarımızı yalnız bırakmamak ve Dünya Yetimler Günü'nü hatırlatmak için bir program hazırladık. Ailelerimize sürpriz ziyaretler yaptık. Hem çocuklarımıza hem de annelerine çeşitli hediyeler verdik. Aynı ailelerimize nakit yardımında da bulunduk.” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.