09 Ocak 2018 Salı 18:04
Ağrı'da İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Giysi Yardımı

Ağrı'da, 10 köy okuluna hayırseverler tarafından toplanan kışlık giysi ve ayakkabı dağıtıldı.

İstanbul'da yaşayan Ağrılı iş adamı Kahraman Hanbaba tarafından düzenlenen kampanya kapsamında, Ağrı'nın Taşlıçay ve Diyadin ilçelerindeki köylerde eğitim gören ilkokul öğrencileri için kışlık kıyafet ve bot toplandı.

Toplanan malzemeleri İstanbul'dan Ağrı'ya getiren Hanbaba, beraberindekilerle köy okullarını gezerek ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet ve botları dağıttı.

Doğuda eğitim gören öğrencilerin, zorlu kış şartlarıyla mücadele ettiklerini ve birçoğunun maddi durumunun yetersiz olduğunu belirten Hanbaba, "Burada doğdum ve çocukluğum burada geçti. Bu yüzden bu bölgede kışın yaşanan zorlukları bildiğimden dolayı 'bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz' adı altında bir kampanya başlattım. Toplamda 520 öğrenciye çeşitli yardımlar toplayarak, Ağrı'ya getirip dağıttık. Katılan herkese teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.