22 Mart 2020 Pazar 20:40
Ağrı'da İhtiyaç Sahipleri için "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu

Ağrı'da "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu
Ağrı Valisi Süleyman başkanlığında "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturuldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan, tek başına yaşayan ve ihtiyaçlarını karşılayacak yakını bulunmayan vatandaşlar için "Vefa Sosyal Destek Grubu" oluşturulduğu bildirildi.

Açıklamada, söz konusu vatandaşların "112,110,155 ve 156" numaralarını arayarak ihtiyaçlarını bildirebilecekleri kaydedildi.

Ağrı'da polis vefa görevinde

Ağrı'da korona virüs salgını nedeniyle ikametlerinden çıkma kısıtlaması getirilenler için İl Emniyet Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu seferber oldu.

Ağrı'da korona virüs salgını nedeniyle ikametlerinden çıkma kısıtlaması getirilen 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için İl Emniyet Müdürlüğü Vefa Sosyal Destek Grubu seferber oldu.

Kent genelinde alınan tedbir kararlarına uyan ve ikametlerinden çıkmayan vatandaşların temel ihtiyaçları İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından evlerine götürülüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.