28 Ağustos 2020 Cuma 15:13
​Ağrı'da iki kaza: 1 Ölü 6 yaralı

İlçede devam eden yol çalışması sırasında hayvan yüklü kamyonun çarptığı işçi hayatını kaybetti.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, devrilen araca çarpmamak için manevra yapan kamyonetin de devrilmesi sonucu 2'si güvenlik korucusu 6 kişi yaralandı.

Harun Altan adlı güvenlik korucusu idaresindeki 04 DD 871 plakalı kamyonet, Aşağı Karabal köyü yakınlarında devrildi. Aynı yönde seyreden 31 F 9510 plakalı Ahmet Neşvat'ın kullandığı kamyonet de bu araca çarpmamak için manevra yaptığı sırada devrildi.

Yaralılar, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ağrı-Hamur Karayolu'nda yapılan yol çalışmalarında Ağrı Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde bayrakçı olarak görev yapan Ebubekir Kılıç isimli vatandaş, 04 D 3822 plakalı hayvan yüklü kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda Jandarma, Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.