01 Eylül 2018 Cumartesi 11:30
Ağrı'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan başkanlığında, ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısı Tutak ilçesinde yapıldı.

Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan başkanlığındaki toplantıya Milli Eğitim Müdür yardımcıları İshak Hasanoğlu ve Neriman Karakoç, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda ortaöğretim kurumları uyum programı, nakil ve yerleştirme, E-zümre ve kurul toplantıları, Kodla Ağrı Projesi kapsamında yapılacak olan çalışmalar, destek eğitim odaları ve özel eğitim sınıflarının açılması, yapılan inşaat ve onarım işlerinin son durumları, 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapılacak okulların planlaması, iş sağlığı güvenliği eğitimleri, mesleki çalışma programının uygulanması ve okulların eğitim- öğretime hazır hale getirilmesi konuları ele alındı. 

Yaklaşık 2 saat süren toplantıda İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, yeni eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.