24 Ağustos 2021 Salı 10:17
Ağrı'da ilçe milli eğitim müdürleri toplantısı yapıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Maarif Müfettişleri Başkanı İbrahim Gökalp, Milli Eğitim Müdür yardımcıları İshak Hasanoğlu ve Edip Erdoğan, ilçe milli eğitim müdürleri ve şubeleri katıldı.

İlçe milli eğitim müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen çalışmalarla ilgili brifinglerin yapıldığı toplantıda yeni eğitim öğretim yılı için yapılan çalışmalar ve hazırlıklar görüşüldü. Toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek'in tüm katılımcılara teşekkür etmesi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TEKİN 2021-08-24 10:32:35

güya şube müdürlerine rotasyon uygulanıyor oysa rotasyon adamı olmayana uygulanıyor toplantıda geçen yıl rotasyona uğramış zevatlar hala yerlerinde nasıl oluyor acaba

Avatar
YOKSUN 2021-08-24 21:31:47

Yeri günü ve zamanı geldiği zaman o rotasyon uygulanacak ve hepsi eşekten düşmüşe dönecek. O gün geldiği zaman biz onlardan değildik hiçbir zaman onlardan olmadık gibi sözler sarf edecekler ama nafile hepinizin nereden geldiğini çok biliyoruz. Ve sabırsızlıkla o günü bekliyoruz. Arkanızdaki adamlar kaybolduğu zaman acaba nereye ve kime yaslanacağınızı çok merak ediyoruz. Ama şimdi olduğu gibi o zaman da rezil olacaksınız.

Avatar
Ömer 2021-08-24 23:00:41

Elektronik ehliyet sınavında görevli olduğu halde sınava gelmeyen müdür yardımcısı da toplantıdaymış. merak ediyorum acaba gelmediği sınavın parasını alıyor mu? Alıyorsa da Nisa 10. ayette geçtiği üzere karnını ateşle dolduruyor haberi olsun.