30 Haziran 2020 Salı 17:27
Ağrı'da İlk Kurban Bağışını İl Müftüsü Gerçekleştirdi

Ağrı’ da vekâlet yoluyla ilk kurban bağışını yapan Müftü Topçu kurbanını vekalet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşları TDV'ye bağışta bulunmaya davet ederek şu ifadelerde bulundu: “Türkiye Diyanet Vakfı; yaptığımız bağışları dünyanın her yerine dil, din, ırk, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak muhtaç kardeşlerimize mutluluk ve sevinç olmuş ve bizleri bu sevinceortak eden yardım eli olmuştur.

Vakfımızın en büyük yardım  faaliyetlerinden biri de kurban bağışı kampanyasıdır. Bizlere emanet edilen kurbanlar büyük hassasiyetle İslami usullere uygun şekilde kesilerek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra, savaş ve afet bölgelerinde, mülteci kamplarında, kıtlık ve yoksullukla mücadele eden ülkelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.” Vekâlet yoluyla kurban kampanyasına katılmak isteyen hayırseverler yurt içinde 975 TL, yurt dışında ise 825 TL bedelinde olan kurban bağışını Müftülüklerden, “bagis.tdv.org” internet adresinden, “TDV Bağış” uygulaması üzerinden ve şehrin belli yerlerine kurulacak olan stantlardan 31 Temmuz tarihine kadar gerçekleştirebilirler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.