21 Nisan 2022 Perşembe 11:31
Ağrı'da ilkbahar manzarasıyla mest ediyor

Ağrı'da uzun ve sert geçen kış mevsiminin ardından ilkbahar mevsimi kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Baharın gelişiyle beraber yeşil ve mavi renklerin bambaşka tonlarına bürünen doğa ziyaretçilerini mest ediyor. Uzun süre yerde kalan karın ardından açan kır çiçekleri ve gökyüzüyle bütünleşen dağlar, doğaseverler için eşsiz bir manzara sunuyor.

Havaların ısınmasını fırsat bilip arkadaşıyla beraber doğaya çıkan Hacer Işık, “Kardelenlerin çıkmasını fırsat bilip arkadaşımla beraber fotoğraf çekmeye geldik. Kardelen adını kardan alıyor aslında. Çünkü karın soğuğuna dayanıklı. Her sene olduğu gibi bu sene de Ağrı'da kış çok soğuk geçti. Yerde beyaz çiçeklerin oluşu kar olduğu konusunda sizi yanıltmasın. Bu defa bizi sevindiriyor bu beyazlık, Havaların ısınmasını fırsat bilip doğaya çıktık” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
İlkbaharMest Ediyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.