06 Mart 2022 Pazar 23:37
Ağrı'da Kadınlar Günü'ne özel konser düzenlendi

Ağrı Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konser düzenledi. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konsere gelen kadınlara karanfil dağıtan Belediye Başkanı Savcı Sayan, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Programda yaptığı konuşmasında kadınların çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Başkan Sayan, “Kadınlarımız her şeye değer. Hepimizi bir kadın yetiştirdi. İnşallah sizin desteğinizle birlikte çok daha güzel bir Ağrı inşa edeceğiz. Sizin desteğinize ihtiyacım var. Kadın aileyi ayakta tutar. Aile ayakta durursa toplum ayakta durur. Biz o zaman çok daha güçlü olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Sayan'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan sanatçı Helin Güneş'in şarkı söylemesiyle devam eden programda vatandaşlar keyifli anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 06.03.2022 23:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.