22 Şubat 2020 Cumartesi 14:45
Ağrı'da kasap, şarküteri ve aktarlar denetlendi!

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü gıda denetim ekipleri, kasap, şarküteri, bakkal ile büfeleri denetledi.

Pazartesi günü süt ve süt ürünleri bulunan iş yerlerini kontrol eden ekipler, salı günü et ve et ürünleri bulunduran iş yerlerini incelediler. Gıda denetimi kapsamında ekmek ve unlu mamulleri üreten iş yerlerini denetimden geçiren ekipler, kasap ve şarküteri, bakkal, takviye edici gıda yerleri, aktarlar, market, büfeleri tek tek kontrol etti. 

Okul kantinleri ve yemekhanelerinin ardından sağlık ekipleri cumartesi günü lokanta, dönerci, fast-food gibi toplu tüketim alanlarınıda kontrol edecek.

Ekiplerle denetimlere katılan Tarım ve Orman İl Müdürü Kenan Engin, Denetim seferberliği programı ile ürünlerin etiket bilgilerinde bakanlığımızın kayıt ve onay numarasının olup olmadığına bakılıyor. 

Aynı zamanda işletmelerin asgari düzeyde teknik ve hijyen şartlarını sağlayıp sağlamadığı'da kontrol ediliyor dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.