07 Nisan 2021 Çarşamba 23:32
Ağrı'da Kaybolan 8 Yaşındaki Zeynel Ölü Bulundu

Ağrı'da kaybolan 8 yaşındaki çocuk için ekipler seferber olmuştu!


Ağrı'da evinin önünde oynarken kaybolan 8 yaşındaki Zeynel Abidin Çelik'i arama çalışmaları devam ederken acı haber geldi.

Aramalar Devam Ediyordu !

Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde oturan Hatice-Cumali Çelik çiftinin 8 çocuğundan en küçüğü olan ilkokul üçüncü sınıf öğrencisi Zeynel Abidin Çelik, bugün saat 17.00 sıralarında evlerinin önünde oynarken kaybolmuştu.

Ailenin aramalarından sonuç alınamayınca polise bilgi vermiş ve kısa sürede çocuğun kaybolduğu mahalleye gelen jandarma, itfaiye, AFAD, İHH'nın da yardımı ile çok sayıda kişi Zeynel Abidin Çelik için arama çalışması başlamıştı.

Tüm aramalara rağmen bulunamayan çocuğu arama çalışmaları, düşmüş olabileceği tahmin edilen Murat Nehri kenarına yoğunlaşmıştı.

Minik Zeynel'den Acı Haber Geldi !

Hatice-Cumali Çelik çiftinin en küçük çocukları olan 8 yaşındaki Zeynel Abidin Çelik, tüm aramalara rağmen 100. yıl mahallesinde köprüye yakın cenazesi bulundu.

Azgın suların, evinin bulunduğu bölgeden yaklaşık 4 kilometre sürüklediği Çelik'in cansız bedeni saat 23.00 sıralarında 100'üncü Yıl Mahallesi'ndeki cezaevi köprüsü mevkisinde bulundu. Acı haberi alan Çelik'in yakınları ve tüm arama kurtarma ekibi gözyaşlarına boğuldu.

Sudan çıkarılan küçük çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansla Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 09.04.2021 00:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alpaslan 2021-04-08 09:19:12

Allah rahmet etsin. Çok acı verici bir kayıp Rabbim ailesine sabır ihsan etsin