06 Ağustos 2019 Salı 19:43
Ağrı'da Kaybolan Çocuğun Arama Kurtarma Çalışmaları Durduruldu

Merkeze bağlı Çukurçayır köyünde Şengül ve Veysi Batgın çiftinin 7 çocuğundan beşincisi Ahmet Yasin Batgın'ı arama çalışmalarına gün boyu devam edildi.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince başlatılan arama çalışmaları, sabah saatlerinde köy çevresi ve il merkezinde yoğunlaştı. Köy yakınındaki ağaçlık bölge ve dere yatağında jandarma ve AFAD ekipleri, arama kurtarma ve iz takip köpekleri desteğiyle geniş bir alanı taradı. Drone ile desteklenen arama çalışmalarında akşama kadar bölgeyi detaylı bir şekilde arayan ekipler, bir bulguya rastlayamadı.

Ara verilen arama çalışmasının yarın devam edeceği bildirildi.

Ahmet Yasin Batgın kayıp Olayı :

Pazar günü gece saat 22.30 sularına kadar köy meydanında oyun oynadığı öğrenilen Ahmet Yasin Batkın, bir daha evine dönmedi.

Oğullarının eve gelmemesi üzerine aramalara başlayan aile her hangi bir ize rastlamayınca durumu emniyet güçlerine bildirdi.

Köy ve şehir merkezinde aramalara başlayan emniyet birimleri ve AFAD ekipleri şu ana kadar Batkın’a ait bir ize rastlamadı.

Çocuğun ailesi ile ilgili yaşadığı sorunlardan ötürü evden kaçmış olabileceği iddaları üzerine konuşan baba Veysi Batkın, oğlunun her hangi bir sıkıntısın olmadığını, kendi iş yerinde oğlunun kendisine yardımcı olduğunu söyleyerek, çocuğunun bulunması konusunda yardım istedi.

Baba Batkın:“ Oğlum okulu bıraktıktan sonra bana işlerimde yardımcı olmaya başladı.

Ailemizde herhangi bir huzursuzluk ya da çocuğumun herhangi bir sorunu yok. Pazar günü gece 22.30‘a kadar arkadaşları ile köyde oyun oynamışlar. O saatten sonra oğlumu gören olmamış. Tüm tanıdıklarımızı haberdar ettik. Gidebileceği her yeri sorduk, araştırdık. Bir ipucuna rastlamayınca da güvenlik güçlerine haber verdik. Şimdi tüm güvenlik güçleri de oğlumuzun bulunması için çaba sarf ediyorlar. Allah Rızası için oğlumu görenler emniyet güçlerine ya da bize bildirmelerini rica ediyorum ’’ dedi.

Ahmet Yasin Batkın’ı (15), arama çalışmaları devam ediyor. 

Son Güncelleme: 07.08.2019 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.