23 Eylül 2020 Çarşamba 18:24
Ağrı'da Koronavirüse Yakalanan Genç Kan Bekliyor!

Covid-19 test sonucu pozitif çıktıktan sonra Ağrı Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alının 26 yaşında bir çocuk babası Mücahit Işık 20 Eylül tarihinde entübe edildi.

Doktorların Yoğun bakımda entübe halde yaşam mücadelesi veren Mücahit Işık’ın hayata tutunabilmesi için İmmün Plazma oluşturulması gerektiğinin ifade edilmesinin ardından genç hasta için kan aranmaya başlandı.

Daha önce Corona tedavisi görmüş ve atlatmış üzerinden 14 gün geçmiş olan hastalara çağrıda bulunuldu.

Ağrı da salgının yaygın olduğu ve birçok kişininde bu hastalığı negatife dönüşerek atlattığı göz önüne alınarak sosyal medya hesaplarından yapılan çağrılar sonucu henüz yeterli sayıda kan bağışçısının bulunamadığı öğrenildi.

Bu nedenle devam eden arayışlara kendisi ve/veya yakınları arasından corona virüs testi negatife dönüşmüş iyileşmesinin üzerinden 14 gün geçmiş ‘’0 rh Pozitif (+)’’kan gurubuna sahip vatandaşlarımızın

05352757123

05302664630

numaralı telefonlardan Yavuz veya Akif Işık’a ulaşmaları hayati önem arz etmektedir.

Ağrıdahaber olarak koronavirüsü atlatmış tüm hemşerilerimizi de bir başkasının yaşamasına vesile olmak için kan vermeye davet ediyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.