05 Mart 2018 Pazartesi 14:35
Ağrı'da Köy Okulları için KÖYDER Kuruldu

Ağrı'da Köy Okullarıyla Buluşma, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olan (KÖYDER) faaliyete başladı.

KÖYDER Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Ademi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ağrı merkezli kurulan derneğin köy okullarına yardım amaçlı insani yardım derneği statüsün de faaliyetlerine başladığını söyledi. Ademi, "Ağrı il ve ilçede ki köy okulları ve tüm Türkiye deki köy okullarının kırtasiye giyim vs eksiklerini tamamlamak amaçlı Ağrılı gençlerin bir araya gelerek her kesime ve her vatandaşın üye olabileceği bir şekilde yapılanmasını tamamlamıştır. Bütün Türkiye deki okullara günümüz Türkiye şartların da daha iyi seviyelere sağlamak amaçlı eğitime bir nebze de olsa destek de olabilmek bizim için büyük şereftir" dedi

Ademi, derneğin Ağrı merkezli olduğunu belirterek talepte bulunanlar için İstanbul, Ankara Konya K.K.T.C'de kurulacak şubelerle "Gençler Çalışıyor Gönül Kapısı aralanıyor"sloganıyla yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 05.03.2018 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.