14 Ağustos 2018 Salı 20:44
Ağrı'da Kur'an Kursu Kapanış Programı Gerçekleştirildi!

Ağrı İl Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Yaz Kur'an Kursları için kapanış programı düzenlendi. Program İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’nun makamında düzenlenirken programa İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU, Şube Müdürü Kaya Duran ASLAN ve Kurs Öğreticileri katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü TOPÇU “Yaz kurslarımız 25 Haziranda başladı ve bu kurslarda geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi dini bütün, vatanını ve milletini seven, devletine, bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirmeyi amaç edinmekteyiz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Yaz Kur’an Kursları bu konuda bizler için büyük bir fırsattır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli ve bu konuda gençlerimizi sömüren din tacirlerine ve istismarcılarına fırsat vermemeliyiz” dedi. Program, Yaz kursunu başarıyla bitiren öğrencilere, Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU tarafından çeşitli ikramlar sunularak dua ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.