02 Haziran 2022 Perşembe 23:14
Ağrı'da LGS için alınacak önlemler masa yatırıldı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda, 5 Haziran'da yapılacak LGS kapsamındaki merkezi sınav öncesinde sınavda alınacak önlemler masaya yatırıldı.

Öğrencilerin sorunsuz bir ortamda sınava girmeleri için tüm önlemlerin alındığını belirten Kökrek,"Geleceklerine yön vermek adına yıl boyunca büyük bir azim ve özveriyle çalışarak bir üst eğitim kademesine geçmek üzere 5 Haziran'da sınava girecek olan 8'inci sınıf öğrencilerimize başarılar diler, sınavda görev alacak yönetici ve öğretmenlerimize muvaffakiyetler temenni ederim"dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.