06 Eylül 2017 Çarşamba 18:44
Ağrı'da Maddi Durumu Yetersiz 100 çocuğun Sünneti Yaptırıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kıyafet dağıtımı, halay ve palyaço gösterisinin ardından konuşan Ağrı Dernekler Birliği Federasyonu Genel Başkanı Davut Tunç, AğrıKültür Dernekleri Federasyonu'nun da desteğiyle 100 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirterek, programa destek sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Konyar ise, Ağrı'da ilk defa böyle bir program düzenlediklerini vurguladı.

Sünnet olan çocuklara geçmiş olsun dileklerini ileten Konyar, şöyle konuştu:

"Biz bugün burada bir ilke imza attık. Aslında sivil toplum kuruluşlarının yegane amaçları güç birliği yapıp bu gibi organizasyonları yapmaktır. Ancak biz bunu şimdiye kadar ne Ağrı’da ne de başka bir yerde gerçekleştiremedik. İlk defa iki tane federasyon çok güçlü bir yapıyla bir araya gelerek geleneksel sünnet şöleni düzenliyor. Bu bizim için bir ilk, umarım bu bir örnek teşkil edecektir. Bundan sonra devam edecek olan faaliyetlerimiz de bize güç ve katkı verecektir. Ben şahsım ve Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Aydemir adına bütün iştirak eden misafirlerimize, kurum müdürlerimize, STK temsilcilerine ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum."

agrida-maddi-durumu-yetersiz-100-cocugun-sunneti-yaptirildi.jpgagrida-maddi-durumu-yetersiz-100-cocugun-sunneti-yaptirildi-001.jpgagrida-maddi-durumu-yetersiz-100-cocugun-sunneti-yaptirildi-002.jpgagrida-maddi-durumu-yetersiz-100-cocugun-sunneti-yaptirildi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 11:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.