22 Aralık 2018 Cumartesi 16:40
Ağrı'da Minik 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Anlamlı Yardım

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinden Anlamlı Yardım

Ağrı İl Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan "Yemen'e sessiz kalma" yardım kampanyasına harçlıklarıyla destek oldular.

Ağrı İlinde bulunan 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri, iç savaşın devam ettiği Yemen'e yardım etmek amacıyla kurslarında oluşturdukları kumbara ile para biriktirdiler.

4-6 yaş öğrencileri, topladıkları parayı Yemen'deki kardeşlerine ulaştırmak üzere Ağrı İl Müftüsü Tandoğan TOPÇU’ yu makamında ziyaret ederek biriktirdikleri harçlıklarını teslim ettiler.

Müftü TOPÇU, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere, ailelerine ve kurs öğretmelerine teşekkür etti.

Öğrencilerin yapmış oldukları yardımların ne kadar önemli olduğunu ifade eden TOPÇU, şunları söyledi:

"Öğrencilerimiz bu örnek davranışı ile bizleri duygulandırdı. Allah hayırlı ömürler versin. Allah vatanımızı, milletimizi ve bu yavrularımızı her türlü savaştan, kıtlıktan, afetten, terörden muhafaza eylesin." diyerek sözlerine son veren Tandoğan TOPÇU öğrencilere çeşitli hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.