12 Nisan 2023 Çarşamba 13:24
Ağrı'da minik öğrenciler Polisleri unutmadı

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası kentte çeşitli etkinliklerle kutlamalar devam ediyor. İl merkezinde bulunan Minik Kalpler Anaokulu öğretmen ve öğrencileri, İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın'ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası'nı kutladı. Minik öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler veren Aydın, minik öğrencileri makam koltuğuna oturttup yürütülen çalışmalar hakkında bilgilendirme yaparak kek ve meyve suyu ikram etti. Polis üniformasını giyen ve makam koltuğunda oturma sevincini yaşayan minik öğrenciler, Aydın'a çiçek vererek teşekkür etti. Daha sonrapolisler eşliğinde trafik araçlarına binen minik öğrenciler, görevli polis memurlarının çalıştığı büroları gezerek merak ettikleri soruları sordu.

Öte yandan İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın ve eşi Ebru Aydın, personellerin 10 Nisan Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla düzenlenen İftar Programı, Vali Vekili Bülent Şimşek, Vali Dr. Osman Varol'un eşi Funda Varol, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin Erol, il protokolü, şehit ve gazi ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Polis Haftası çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Erkan Kösedağ, Doğu Anadolu Sürücü Kursları Federasyon Başkanı Kenan Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Gençlik Merkezi Müdürü Cevdet Erdoğmuş ve beraberindeki gönüllü gençler, İl Emniyet Müdürü Hasan Aydın'ı makamında ziyaret ederek Polis Haftası'nı kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.