24 Nisan 2015 Cuma 15:03
Ağrı' Da Nike Halı Saha Ligi Başladı

Bayındır Halı Sahasında başlayan Nıke Halı Saha Liseler Ligi açılış müsabakasına  Ağrı  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Budak, Spor Şube Müdürü Yusuf Öner ve sporcular katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Budak bir açıklama yaptı. Budak; Nike Halı Saha Ligi müsabakalarında 34 takım, 327 sporcu mücadele edecek. Müsabakalar öncesinde sporcularla tek tek tokalaşan Budak, Spor barış, spor kardeşlik, spor centilmenliktir. Nıke Halı Saha Liseler Ligi siz gençlerimiz arasında dostluk, arkadaşlık ilişkilerinizin gelişmesi içindir. Bu turnuvalar boyunca yapacağınız müsabakaların fair play çerçevesinde geçmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi. Konuşmanın ardından İl Müdürü Budak ve Spor Şube Müdürü Öner’in temsili olarak maçı başlatmaları ile müsabakalar başladı. Liseler ve Büyükler kategorisinde yapılan Nike Halı Saha Ligi müsabakalarına, liselerden 29 takım 280 sporcu, büyüklerden ise 5 takım 47 sporcu katılım sağladı. Toplamda 34 takım 327 sporcunun mücadele edeceği müsabakalar 12 Mayıs 2015 tarihinde oynanacak final müsabakaları ile sona erecek.

 
 

agri’-da-nike-hali-saha-ligi-basladi.jpgagri’-da-nike-hali-saha-ligi-basladi-001.jpgagri’-da-nike-hali-saha-ligi-basladi-002.jpgagri’-da-nike-hali-saha-ligi-basladi-003.jpg

Son Güncelleme: 24.04.2015 15:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.