20 Nisan 2021 Salı 22:59
Ağrı'da 'O'nu En Güzel Kim Anlatır' Yarışması

Ağrı'da 'O'nu En Güzel Kim Anlatır' projesi

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'O'nu (Peygamberimiz S.A.V) En Güzel Kim Anlatır' projesi kapsamında düzenlenen özgün metin yarışması il merkez elemeleri tamamlandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen yarışmalar salgın şartlarına uygun olarak yapılırken, il merkezindeki tüm ortaokullarda öğrenim gören öğrenciler ve koordinatör öğretmenler katıldı. Kıyasıya yarışan öğrenciler izleyenlerden tam not aldı. Yarışma sonucunda il merkezindeki Eskiharman Ortaokulu öğrencisi Ebrar Ergün birinci oldu. Önümüzdeki günlerde il merkezinde gerçekleştirilecek, il finalinde il merkezi ve ilçelerdeki birinci olan ortaokul öğrencileri yarışacak. Yapılacak yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüler verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.