11 Haziran 2018 Pazartesi 23:17
Ağrı'da Ödüllü Kitap Kurdu Okuma Yarışmasının Sınavı Yapıldı

Başvuruları 15 Nisan tarihinde son bulan, gençleri okumaya ve anlamaya teşvik etmeyi amaçlayan yarışmanın Ağrı ili sınavı geniş bir katılımla gerçekleşti. Türkiye Geneli organize edilen sınavın il derecelerine, tören eşliğinde sürpriz hediyeler verileceğini belirten il temsilcisi Abdulkadir Toğrul; Ayrıca yarışmaya katılan her kişiye Katılım Belgesi verilecektir.

Türkiye geneli ödüllerin ise finale kalması durumunda birinciye 9000, ikinciye 7000, üçüncüye ise 5000 TL olarak belirlendiğini aynı şekilde teşvik olsun diye dereceye giren öğrencilere danışmanlık eden öğretmenlere ise birinciye 5000, ikinciye 4000, üçüncüye ise 3000 TL ödül verilecektir. Sınava katılan öğrenci kardeşlerime ve öğrencilerin teşvik edilip sınava hazırlanmasında emeği olan tüm danışman öğretmenlere teşekkür ederim dedi.

Son Güncelleme: 11.06.2018 23:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.