29 Kasım 2018 Perşembe 13:42
Ağrı'da Öğrenci Meclis Başkanlığına Yunus Emre Taştan Seçildi

Milli Eğitim Bakanlığının okullarda demokrasinin gelişmesi amacı ile uyguladığı Öğrenci Meclis Başkanlığında seçimler tamamlandı.

Ağrı Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan 16. dönem Ağrı ili öğrenci meclis başkanı seçimlerine 40 delege katıldı. Yapılan seçimler sonrasında Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Yunus Emre Taştan, rakiplerini geride bırakarak Öğrenci Meclis Başkanlığına seçildi.

Görevi 15. dönem öğrenci meclis Başkanı Hamza Taşdemir den devralan Yunus Emre Taştan,  yeni dönemde gençliğin sesi olabilmek için önemli işlere imza atacaklarını belirterek, “Bizim sloganımız belli. Hepimiz biriz, birlikte yöneteceğiz sloganı ile yola çıktık. Delegelerin oylarına bu anlayışla talipli olduk. Sağolsunlar şahsımı bu göreve layık gördüler. Tüm arkadaşlara bu anlamda teşekkür ediyorum. “ dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.