13 Eylül 2021 Pazartesi 21:46
Ağrı'da öğrencilere kırtasiye yardımı yapıldı

Vakfın Ağrı İl Temsilciliği, önceden tespit ettiği yetim öğrencilerin okul kırtasiye ihtiyaçları karşılamak maksadıyla kentte başlattığı faaliyetlerde onlarca öğrenciyi sevindirdi.

Bir çanta içinde ihtiyaç duyulan kırtasiye ürünleri, Yetimler Vakfı gönüllüleri tarafından mahalle mahalle, kapı kapı dolaşılarak teslim edildi.


Yaptıkları yardımlarla öğrencileri sevindirdiklerini belirten Yetimler Vakfı Ağrı il Temsilcisi Suat Çelik, bu mutluluğa vesile olan herkese teşekkür etti.

Okulların açılması ile özellikle yetim öğrencilerin çok sayıda ihtiyacının olduğunu kaydeden Çelik şunları söyledi:

"Malumunuz okulların açılması ile öğrencilerin oluşan ihtiyaçları mevcut. Hakikatten hayat pahalılığın arttığı bu dönemde bütün kırtasiye malzemeleri adeta ateş pahası olmuş. Biz de 'Bu noktada neler yapabiliriz, öğrencilerimize nasıl bir katkıda bulunabiliriz?' diye tefekkür ettik. Öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapma kararı aldık. Aldığımız bu karar kapsamında çalışmalara başladık. Ayrıca bir buçuk yıldır salgın nedeni ile öğrencilerimiz okullarından uzak kaldılar. Okulların açılmasını fırsat bilerek Türkiye geneli olduğu gibi kentimizde de öğrencilerimize yardımlarımızı ulatırdık. Çantalar içinde defterler, kalemler gibi öğrencilerin kırtasiye namına ihtiyaç duydukları ne varsa karşıladık. Cenab-ı Hak bu hayırda öncülük eden kardeşlerimizden razı olsun. Bu dönemsel çalışmanın yanında yetimlere yönelik yıl boyunca da çalışmalarımız sürüyor ve bundan sonra da sürdüreceğiz inşallah. Bu noktada hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.