12 Mayıs 2022 Perşembe 20:02
Ağrı'da öğrencilere kitaplar dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca öğrenci ve öğretmenlere destek olmak amacıyla ücretsiz olarak sunulan yardımcı kaynak paketi Ağrı'da 45 bin 616 TYT, 16 bin 504 AYT, 201 YDT ve 10 bin 890 LGS olmak üzere toplam 78 bin 711 yardımcı kaynak kitap paketi ücretsiz olarak okullarda öğrenim gören öğrencilere dağıtıldı. Okullarda öğretmenlerin gözetiminde çözülen örnek sorular öğrencilerin sınavlara hazırlamasında moral ve motivasyonu artırdı.

Konu hakkında bilgiler veren İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek,”Özellikle bölgemizde maddi imkanları kısıtlı olan öğrencilerin sınavlara hazırlanması hususunda bakanlığımızın verdiği bu destekle eğitimde fırsat eşitliği yakalamış oldu. Öğrencilerimiz yardımcı kaynaklar sayesinde sınavlara son bir aylarını daha güzel bir şekilde değerlendirme imkanlarını buldular. Fırsat eşitliğini her daim gözeten sayın bakanımıza teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi sunarız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KitapAğrı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.