12 Eylül 2022 Pazartesi 00:59
Ağrı'da okullar yeni eğitime hazırlıkları tamamlandı

Yaz tatili boyuncayeni eğitim dönemi için tüm çalışmaları tamamladıklarını ifade eden Kökrek,"Öğretmen ve öğrencilerimizin daha ferah, eksiksiz ve güzel ortamlarda eğitim görmesini istiyoruz. Bunun için bütün yaz boyunca okullarımızı ziyaret edip, eksikleritespit ederek gerekli bakım ve onarımlarını gerçekleştirdik. Bütün öğretmen ve öğrencilerimiz huzur içinde, problemsiz bir şekilde eğitim öğretime başlayacaktır. Tüm öğrencilerimiz ders kitaplarını masalarının üzerinde görecektir. Milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere bağlı bir gelecek nesil yetiştireceğiz"dedi.

Bu yıl, eğitim öğretim yılının daha verimli geçmesi için eğitim kalitesini daha da artıracaklarını bildiren Kökrek, bunun için milli eğitim camiası olarak büyük çaba sarf edeceklerini söyledi.

Kökrek, 2022-2023 eğitim öğretim yılının öğrencilere, velilere, öğretmenlere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Anahtar Kelimeler:
AğrıHaberEğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.