08 Ocak 2021 Cuma 15:25

Ağrı'da Peynir Bidonunda Saklanmış Eroin Ele Geçirildi

Ağrı'da, polis ekipleri tarafından şüphe üzerine durdurulan araçta, peynir bidonu içinde gizlenmiş 10 kilo 226 gram eroin ve 700 paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2'si, sevk edildiği çıkarıldığı mahkeme kararı sonucu tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri, Şeker kavşağı bölgesinde şüphe nedeniyle durdurdukları araçta arama yaptı. Ekipler, peynir bidonu içine gizlenmiş bir vaziyette 20 paket halinde 10 kilo 226 gram eroin ile 700 paket kaçak sigara ele geçirdi. 

Valilik Tarafından Yapılan Açıklama İse Şu Şekilde:

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ticareti yapan suç organizasyonlarının tespiti ile uyuşturucu madde sevkiyatının önlenmesine yönelik yapılan kapsamlı çalışmaların sonucunda; 

İlimiz Şeker kavşağı mevkiinde şüphe nedeni ile durdurulan bir araçta yapılan aramada peynir bidonu içerisine gizlenmiş durumda

- 20 paket halinde 10 Kilo 226 Gram eroin maddesi 

- 700 paket gümrük kaçağı sigara  ele geçirilmiştir. 

Olaya ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış olup, 1 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılmıştır. Soruşturma kapsamlı olarak devam etmektedir.

Uyuşturucu ticareti yapan suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve aydınlık geleceğimizi bağımlılıktan korumak için yürütülen çalışmalarımız kararlılıkla ve azimle sürdürülecektir. 

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

AĞRI VALİLİĞİ

Son Güncelleme: 08.01.2021 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.