28 Temmuz 2020 Salı 11:37
Ağrı'da piyasa değeri 13 milyon lira olan uyuşturucu ele geçti

Ağrı'da piyasa değeri 13 milyon lira olan uyuşturucu ele geçti
Ağrı'da uluslararası yük taşıyan bir TIR'da yapılan aramada, piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL olan 70 kilo eroin, 40 kilo afyon sakızı, 16 kilo metamfetamin ele geçirildi.

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ağrı il güzergahını kullanarak uyuşturucu madde nakleden suç organizasyonlarına yönelik dün operasyon düzenledi. Ekipler, Şeker Kavşağı Narkotik Arama ve Kontrol Noktası'nda bir TIR durdurdu. Uluslararası yük taşıyan TIR'ın şoförü şüpheli tavırlar sergilemesi üzerine polis ekipleri narkotik madde arama köpeği ile araçta arama yaptı. 

Yapılan arama da TIR'ın çekici kısmının içerisinde bulunan yatakta piyasa değeri, yaklaşık 13 milyon TL olan 137 paket halinde 70 kilo eroin, 78 paket halinde 40 kilo afyon sakızı, 21 paket halinde 16 kilo metamfetamin ele geçirildi. 

TIR Şoförü Tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen ve ismi açıklanmayan şoför, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan suç organizasyonlarının deşifre edilmesi ve aydınlık geleceğimizi bağımlılıktan korumak adına yürütülen
çalışmalarımız kararlılıkla ve azimle sürdürülecektir dedi.

Son Güncelleme: 28.07.2020 11:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.