14 Mart 2021 Pazar 16:39
Ağrı'da Rahatsızlanan Hasta 6 Saatte Kurtarıldı

Ağrı'da yolu kapalı olan köyde rahatsızlanan hasta 6 saatte kurtarıldı

Kar yağışı ve tipi nedeni ile Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı Oğuloba köyü Otlubayır mezrası kapalı olmasından dolayı rahatsızlanan 80 yaşındaki Zübeyit Kaya'yı hastaneye ulaştırmak için sağlık ekipleri 6 saatlik çalışma yürüttü.
Diyadin ilçesine 35 kilometre uzaklıktaki Oğuloba (Şahwelat) köyüne bağlı Otlubayır (Mezre) mezrasında 80 yaşındaki Zübeyit Kaya rahatsızlandığı ihbarını alan sağlık ekipleri çıktıkları yolda kar engelini aşamayınca paletli ambulansı kullandılar.

Sağlık ekipleri, saatlerce süren bir yolculuğun ardından hasta vatandaşa ulaşabildi. Köyde yapılan ilk müdahalenin ardından paletli ambulansa alınan hasta, yolu açık olan Oğuloba köyünde bekleyen ambulansa ulaştırıldı.

Diyadin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan hastanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.