09 Nisan 2023 Pazar 14:00
Ağrı'da Ramazan kampanyası sürüyor

Ramazan ayının başladığı günden itibaren alışveriş kartı ve erzak kolileri ile yardımlarda bulunduklarını söyleyen Ağrı İl Müftüsü ve TDV Ağrı Şube Başkanı Celal Büyük, “Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu vesileyle Müftülük olarak ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi ailelerimize destek olmak amacıyla Ramazan ayının ilk gününden itibaren kıyafet, alışveriş kartı ve erzak desteği sağlamaya çalışıyoruz. Amacımız yüzleri gülümseterek ramazan sevincini toplum olarak hep beraber yaşayabilmek. Bu vesileyle yürüttüğümüz iyilik kampanyasına destek veren hayırseverler ile bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak yardım eli olan din görevlilerimize ve vakıf gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kampanya kapsamında şimdiye kadar toplamda, 500 erzak kolisi, 600 bin liralık kıyafet ve market çeki ile kesimi yapılan 127 adet küçük baş hayvan ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.