05 Şubat 2019 Salı 18:19
Ağrı'da Sabah Namazı Buluşmalarının 5.si Gerçekleşti

Ağrı Müftülüğünce her ayın ilk Pazar günü başlatılan “Sabah Namazında Huzurda Buluşma” programının Şubat ayı buluşması gerçekleştirildi.

Şubat Ayı Sabah namazı buluşmasında Dünya ve Ahiret dengesi konusu işlendi. Konuşma yapan İl Müftüsü TOPÇU şunları dile getirdi. “Dünya mü’minin zindanı kâfirin cennetidir hadisine göre mü’minin ahirette alacağı mükâfatlar çok büyüktür. Bu mükâfatlara karşı şuan ki hayatı zindan derecesindedir. Kâfirin ise Allah’a isyanı, Peygambere isyanı ve dini değerlere isyanı nedeni ile karşılaşacağı ahiret azabına göre dünyada ki konumu onun için bir cennettir. Dolayısı ile dünyamızı iyi değerlendirmeli Allah’ın razı olacağı işlerle meşgul olmalıyız” dedi.

Gençlerin ve Ağrı halkının yoğun ilgi gösterdiği sabah namazında ki buluşma programına katılan cami cemaatine ve gençlere çorba ikram edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.