09 Şubat 2020 Pazar 10:59
Ağrı'da sağlık ekipleri kepçe eşliğinde hastaya ulaştı

Ağrı İl Özel İdaresi ekipleri bir kepçe ile kardan dolayı kapanan köy yolunu kısa sürede açarak hastanın bulunduğu eve 112 Acil sağlık ekibini yetiştirdi.

Şiddetli karın ağrısı çeken Dilan Doğan adlı hastaya ulaşan 112 acil servis sağlık ekipleri, hastaya ilk müdahaleyi evinde yaptıktan sonra ambulansa bindirerek Ağrı Devlet Hastanesine götürdü.

Tipi sebebiyle kısa sürede kapanan köy yolunu Ağrı İl Özel İdaresine bağlı kepçe dönüş yolunda yeniden yolu açarak hastanın hemen hastaneye yetiştirildi.

Durumu iyi olduğu öğrenilen hasta için seferber olan ekipler, karla mücadele çalışmalarını bıraktıkları yerden devam ettirdi. 2 saat süren çalışma ile  ekipler gece gündüz yoğun mesailer harcayarak kentte kapalı olan 293 köy yolunu ve diğer köy yollarını sürekli açık tutmak için gayret gösteriyorlar. 

Son Güncelleme: 13.02.2020 10:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.