10 Şubat 2020 Pazartesi 12:07
Ağrı'da sağlık ekipleri paletli ambulans ile hamile kadın için seferber oldu

Ağrı merkeze 18 kilometre uzaklıkta bulunan Yukarı Ağadeve köyünde yaşayan Zerif Karaoğlan'ın doğum sancısı başlayınca eşi ve yakınları, durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Bölgede kar yağışı sonrası etkili olan tipi sebebiyle ulaşıma kapanan köye ambulansla gidemeyen ekipler, hastaya yetişebilmek için paletli ambulansla yola çıktı.

Paletli ambulansla 3 saatte köye ulaşan 112 Acil sağlık ekipleri, hamile Karaoğlan'a ilk müdahaleyi evde yaptı.

Eşi ve kayınvalidesiyle paletli ambulansa yerleştirilen Karaoğlan, Eskiharman köyü yakınlarında bekleyen ambulansa bindirilip Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hasta yakınlarından Murat Karaoğlan fırtına yüzünden 2 gündür yollarının kapalı olduğunu belirterek, zor şartlarda köyümüze kadar gelip hastalamızı paletli ambulansla hastaneye kaldıran ekiplere teşekkür ederim dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.