30 Aralık 2020 Çarşamba 23:19

Ağrı'da gerçekleşen hırsızlık olayı pes dedirtti

Gece İstanbul'dan ikamet ettiği Ağrı'ya gelen Fuat Arman evinin önüne park ettiği aracı sabah saatlerinde çalıştırmak için dışarı çıktığında aracının yerinde olmadığını gördü.

Saat 07.30 sularında merkeze bağlı Gazi Mahallesinde Arman'ın ikamet ettiği binanın önünde aracını içindeki para ve malzemelerle birlikte çalan hırsız sırra kadem bastı.

Çaldığı araca yakıt aldı, para yerine aracın ruhsatını bıraktı

Yaklaşık 60 bin TL zararı olduğunu söyleyen Fuat Arman, "Sabah saat 07.30'da arabam çalındı, Taşlıçay ilçesine doğru giderken görülmüş ondan sonrası yok maalesef. Bir yakıt istasyonuna uğrayıp yakıt almış ve aracın ruhsatını da rehin bırakmış. Aracın kontağı bende, artık aracı nasıl açmış nasıl çalıştırmış bilmiyorum, Emniyet Müdürlüğüne ihbarda bulundum ifademi verdim.

Aracın içinde arkadaşlarımızın emanetleri var, kendi paramız, bu ayki bütün masrafların parası vardı içerde, yani araçla birlikte her şeyimiz gitti maalesef. Şuan araçla birlikte toplamda 60 bin TL zararım söz konusu." ifadelerini kullandı.
 

Son Güncelleme: 31.12.2020 00:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.