18 Temmuz 2018 Çarşamba 13:30
Ağrı'da Şehir Mezarlığının Temeli Atıldı

İl Müftüsü Tandoğan Topçu'nun dua etmesinin ardından kurban kesildi.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Süleyman Elban, törende yaptığı konuşmada, kentte ciddi anlamda mezarlık eksiği bulunduğunu söyledi.

Kentteki mezarlık eksikliğini gidermek için 400 dönümlük bir alanı mezarlık olarak şehre kazandırdıklarını ifade eden Elban, "İçerisinde güzel bir cami, idari binası, gasilhanesi ve morgu bulunacak. İnancımız gereği eğer doğuyorsak ölüm de hak. Dolayısıyla ölümden sonra da böyle bir alana ihtiyaç var. Belediyenin bir görevi de yaşayanlara hizmet odluğu gibi, o şehirde ahirete intikal etmiş hemşehrilere de hizmet verme mecburiyeti var. Bu da onlardan birisi. Dolayısıyla ilimizdeki ciddi bir hizmet açığının giderilmiş olacağını düşünüyorum. İlimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

Törene AK Parti İl Başkanı Sedat Özmen, Patnos Belediye Başkanı Cem Avşin Akbay, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 19.07.2018 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.