13 Temmuz 2020 Pazartesi 18:56
Ağrı'da Selde Vefat Eden 12 Yaşındaki Çocuk Defnedildi!

İl merkezine bağlı olan Dumanlı köyünde dün aniden bastıran sağanak yağış sırasında 10 yaşındaki kardeşi Murat Eytemiş ile koyunları otlatırken bir anda gelen sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 12 yaşındaki Ali Osman Eytemiş'in cenazesi, yakınları tarafından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alındı.

Eytemiş'in cenazesi sonrasında ise Fatih Mahallesi'ndeki şehir mezarlığına getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra Eytemiş'in naaşı, ailesi ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene, Eytemiş'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşda katıldı. İl merkezine 28 kilometre uzaklıktaki Dumanlı köyünde sel sularına kapılan Ali Osman Eytemiş'in cesedi, Molla Osman köyü mevkisindeki dere yatağında bulunmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.