10 Şubat 2025 Pazartesi 11:30
Ağrı'da Sibirya Soğukları Etkisini Gösteriyor: Şehir Donduruldu

Ağrı'da etkili olan Sibirya soğukları, şehri adeta dondurdu. Gece saatlerinde hava sıcaklığı sıfırın altında 14 dereceye kadar düştü. Dondurucu soğukların etkisiyle şehirde araçlar donarken, çatılarda buz sarkıtları oluştu. Sabah saatlerinde soğuk hava nedeniyle ağaçlar kırağıyla kaplandı.

Vatandaşlar, araçlarını soğuktan korumak için battaniye ve branda ile örterek dondurucu soğuklardan korunmaya çalıştı. Şehirdeki nehir ve dere yüzeyleri de tamamen buzla kaplandı. Ev ve iş yerlerinin camları buz tutarken, günlük yaşamda aksaklıklar meydana geldi.

Ağrı'daki bu soğuk hava dalgası, şehirdeki yaşamı zorlarken, halk soğuktan korunmak için çeşitli önlemler alıyor.

Anahtar Kelimeler:
AğrıSOĞUK HAVA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.