22 Nisan 2020 Çarşamba 21:59
Ağrı'da Şiddetli Yağmur! Yıldırım Şehir Merkezine düştü

Ağrı'da şehir merkezine yıldırım düştü!

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan uyarılara göre bugün Ağrı'da yoğun yağmur ve gök gürültülü yağış bekleniyordu.

Akşam satlerinde şiddetini arttıran kuvvetli yağış beraberinde , dolu ve gök gürültüsü ile korkuttu. Gece karanlığının Yıldırımlarla aydınlandığı anlarda şehir merkezine yakın bir yere düşen yıldırım kuvvetli bir patlamaya neden oldu. Patlamanın nerede olduğu ve nasıl bir zarar verdiği hakkında henüz birli alamazken ayrıntıları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. 

MGM, yayımlamış olduğu hava durumu tahminlerine ilişkin, "Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Antalya, Ankara, Kırıkkale, Tokat ve Ordu çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Ağrı, Kars ve Ardahan’ın yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor diyerek vatandaşları uyardı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.