24 Mart 2021 Çarşamba 22:04
Ağrı'da Silah Kaçakçılığı Operasyonu!

Ağrı'da silah kaçakçılığı yönelik eş zamanlı operasyon

Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünün il genelinde silah kaçakçılığının önlenmesine yönelik yaptığı 5 aylık çalışmalar neticesinde Patnos ilçesi, Niğde ve Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 18 şahsın ev ve iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Konu ile ilgili Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, gerçekleştirilen operasyonlarda 1 kişinin kendiliğinden teslim olduğunu, firari olan 2 kişinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Açıklamanın devamında, gerçekleştirilen eş zamanlı silah kaçakçılığı operasyonu ile alakalı olarak gözaltına alınan 16 şüpheli şahıstan 2 kişinin ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, gözaltındaki diğer 14 kişinin Patnos Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiği ve  konuyla alakalı 3 şahıs ise tutuklandığı ifade edildi.

Açıklamada, şahısların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda PKK/KCK'ye ait örgütsel dokümanlar, silah yapımında ve tamiratında kullanılan çok sayıda silah malzemesi ve çok sayıda mühimmat ele geçirildiği kaydedildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.