08 Mart 2017 Çarşamba 12:56
Ağrı'da Siyer Sınavına Katkıda Bulunanlara Plaket Taktimi

2017 Kutlu Doğum Siyer Sınavına katkıları dolayısıyla Ağrı’da 30 kişiye Peygamber Sevdalıları İl Koordinatörlüğünce teşekkür plaketi ve çikolata verildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinden Doğan Özmen tarafından, Kutlu Doğum Siyer Sınavında gerek okul tahsisi konusunda yardımcı olan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karakurt, okul müdürlerine, öğretmen ve idarecilere teşekkür plaketi ve çikolata verildi.

Sıcak ortamların oluştuğu plaket  takdimi ziyaretlerinde memnuniyetlerini dile getiren şube müdürü, okul idarecileri ve öğretmenleri düzenlenen Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Peygamber Sevdalıları Platformuna teşekkür ettiler.

Ziyaret hakkında bilgi veren Peygamber Sevdalıları Platformu Ağrı İl Koordinatörü Arif Yılmaz:”Türkiye geneli yapılan Kutlu Doğum Siyer Sınavı’nı Ağrı’da da 5000 kişinin yaptığı kayıtla gerçekleştirdik.

Bu vesileyle 5000 kişinin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile olduk.  Aldığımız bilgilere göre siyer sınavı kaynak kitabını defalarca okuyan kardeşlerimiz oldu. Bu bizim için kazançtır. Siyer sınavında kaybedenimiz yoktu. İnanıyoruz ki Peygamber Efendimizin hayatını okuyan her kes kazanmıştır,” ifadelerini kullandı.

Katkıda bulunan 30 kişiye teşekkür plaketi ve çikolata verdiklerini ifade eden Yılmaz: “Ayrıca bu Sınavda emeği geçen şube müdürümüze, okul müdürlerimize ve öğretmenlerimize plaket ve çikolata takdim ettik. Katkılarından dolayı teşekkür ve dua ediyoruz. Allah onlardan razı olsun,” şeklinde konuştu.

agrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-001.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-002.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-003.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-004.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-005.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-006.jpgagrida-siyer-sinavina-katkida-bulunanlara-plaket-taktimi-007.jpg

Son Güncelleme: 18.01.2018 06:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.