10 Ocak 2019 Perşembe 11:02
Ağrı'da Tarım Sigortaları 2019 Yılı Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı

Tarım Sigortaları 2019 Yılı Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve TARSİM Erzurum Bölge Müdürlüğü işbirliği ile,İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda, devlet destekli tarım sigortaları bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

Yapılan toplantının sunumunu TARSİM Erzurum Bölge Müdürü Meriç ÖZDEMİR yaptı.

İl Müdürümüz Kenan ENGİN, program açılışında yaptığı konuşmada; “Çiftçilerin her türlü tarımsal konuda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi gerekliliğinibelirterek,"Bölgede zor şartlar altında üretim yapmaya çalışan çiftçimizi daima güçlü kılmak, emeklerinin karşılık bulmasını sağlamak ve herhangi bir afet durumunda mağduriyet yaşamalarının önüne geçmek için sigortacılık faaliyetlerine çok önem veriyoruz." dedi.

TARSİM Erzurum Bölge Müdürü Meriç ÖZDEMİR; toplantıya katılan üreticilere tarım sigortalarının sistemi, mevzuatı, çalışma usulleri, uygulamalarda yaşanan sıkıntılar, sahada yaşanan problemlerin çözümü, hayvan hayat sigortalarının yeni uygulamaları konularında geniş bilgi verildi.

Toplantı soru ve cevap şeklinde son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.