12 Mart 2021 Cuma 20:36
Ağrı'da Tipi Kazaya Neden Oldu! 19 Kişi Yaralandı

Ağrı'da tipi nedeni ile meydana gelen 7 kazada 19 kişi yaralandı

Ağrı'nın Doğubayazıt ile Van'ın Çaldıran ilçeleri arasında yer alan Tendürek Geçidi yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanırken, çok sayıda araç da mahsur kaldı. Karayolları ekiplerinin açtığı yol, kısa sürede tipinin etkisiyle yine ulaşıma kapandı.

Ağrı'da sabah saatlerinde etkili olan tipi yüzünden görüş mesafesinin düştüğü Ağrı-İran kara yolu ulaşıma kapandı. Bu güzergahtaki Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin yollarında da çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi.

İran kara yolunda, kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle 7 trafik kazası meydana geldi. Jandarma, polis ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kazalarda yaralanan 19 kişi, ambulanslarla çevrelerdeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Öte yandan, Ağrı-Van ve Ağrı-Bitlis çevre yolunda da fırtına nedeniyle sürücüler ilerlemekte güçlük çekti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.