23 Aralık 2020 Çarşamba 23:21
Ağrı'da Trafik Kazası! 1 Ölü 1 Yaralı

Son dakika haberleri | Ağrı'da Trafik Kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Tanıktepe Karakolu mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 1 kiş öldü, 1 kişide ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi Tanıktepe mevkinde 76 AG 455 plakalı özel araç plakası öğrenilemeyen bir tırla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araç içerisinde bulunan 2 kişi araçta sıkıştı. Kaza sonrası haber verilmesi üzerine Doğubayazıt Belediyesine bağlı ekipler ve Umke ekipleriin intikal ettiği olay yerinde otomobilde sıkışan iki kişi araç kesilerek çıkarıldı.

Araç sürücüsü Baycan Büyükdağ'ın yaralı olarak kurtarıldığı kazada yanında bulunan ve kimlik bilgilerine ulaşılamayan yolcu olay yerinde hayatını kaybetti.

Araç sürücüsü Baycan Büyükdağ 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Doğubayazıt Yaşar Eryılmaz Devet Hastanesine götürüldü.

Burada tedavi altına alınan Büyükdağ'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Son Güncelleme: 23.12.2020 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.